Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g4.3g4.7kcal1g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli1.8g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g32kcal2.4g3.8g0.8g0g
Valittu annoskoko15g16kcal1.2g1.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g1g0.2g0g
Arvot/100g100g105kcal7.8g12.4g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832