Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Karpalo 3.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g15kcal0.4g2.8g0g0.4g
Valittu annoskoko16g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.3g9g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832