Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)2.5g1kcal0.2g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.5g0.4kcal0g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer2.7g14kcal0.1g1.5g0.8g0.1g
Vispikerma Flora 20%6.9g15kcal0.2g0.3g1.4g0g
Marianne suklaarakeet2.1g10kcal0.1g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g83kcal1.4g6.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko16g42kcal0.7g3.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.4g1.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g268kcal4.5g20.6g18.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410