Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.8g6.4kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g4.1g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g23kcal1.6g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko15g11kcal0.8g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g74kcal5.2g3.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484