Anihain pika valkosipulinen tomaattikeitto

Pilko valkosipulit(3kpl) ohuiksi viipaleiksi.

Lämmitä oivariini kattilassa(ei ruskeaksi asti).

Kuulota valkosipuleita hetki oivariinissa.

Mitä kauemmin kuulotat sen vähemmän valkosipuli keitossa maistuu.

Älä anna valkosipuleiden ruskistua reunoilta.

Lisää loput ainekset.

Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n.30min.

Tarjoile tuoreen pantongin, raejuuston, fraichen tai vaikkapa krutonkien kera.

Keitto on parhaimmillaan seuraavina päivinä, kun maut ovat saaneet pyöristyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Anihai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g12kcal0.2g1.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko16g6kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal0.6g5.8g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343928