Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.9g2.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.9g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kauralese 0.9g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Vehnälese 0.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g65kcal1.6g10.2g1.8g1.2g
Valittu annoskoko16g33kcal0.8g5.1g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.4g2.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g211kcal5.2g32.9g5.8g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369