Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.5g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 3.5g8.2kcal0.4g0g0.7g0g
Kananmuna, paistettu 1.9g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g44kcal1.4g2.2g3g0.2g
Valittu annoskoko15g22kcal0.7g1.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.4g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g144kcal4.5g7.1g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094