Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.4g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)5.6g17kcal1g3g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g2g8.5kcal0g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g121kcal2.6g14.6g5.8g1.4g
Valittu annoskoko16g60kcal1.3g7.3g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g30kcal0.7g3.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.1g18.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622