Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)7.8g4.7kcal0.3g0.4g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.6g1kcal0.1g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Mansikkahillo 3.9g8.9kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g45kcal0.8g7.8g2g0g
Valittu annoskoko16g23kcal0.4g3.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.2g2g0.5g0g
Arvot/100g100g146kcal2.6g25.2g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958