Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 4g7.6kcal1.1g0g0.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g20kcal2.2g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko15g10kcal1.1g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.6g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal7.1g1.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763