Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 9g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g16kcal0.4g1.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g8kcal0.2g0.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.3g5.2g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953