Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 11g18kcal2.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g70kcal4.6g0.2g5.6g0g
Valittu annoskoko15g35kcal2.3g0.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal1.2g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g228kcal14.9g0.6g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037