Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Aura Gold homejuusto, Valio1.2g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g17kcal0.8g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko15g8kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal2.6g1.3g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675