Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)4.5g5kcal1.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g28kcal2.6g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko16g14kcal1.3g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.7g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g89kcal8.3g4.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481