Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g5.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seiti fileitä Findus3.6g2.6kcal0.6g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g31kcal2.4g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko15g16kcal1.2g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.8g2.6g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168