Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)5.3g6.4kcal0.5g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %2.5g4.4kcal0.5g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g43kcal4g2g2g0g
Valittu annoskoko16g22kcal2g1g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g139kcal12.8g6.4g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044