Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.6g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green1.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g21kcal1.2g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g10kcal0.6g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3.9g5.8g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587