Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 6.1g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.5g5kcal0g0g0.5g0g
Pekoni, paistettu 0.4g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g53kcal3.4g0.2g4g0.4g
Valittu annoskoko16g26kcal1.7g0.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.9g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11g0.6g12.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886