Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g110kcal1.6g9.2g7.2g0.6g
Valittu annoskoko16g55kcal0.8g4.6g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.4g2.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g354kcal5.2g29.7g23.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716