KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g7.3g10kcal1.2g0.2g0.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 4.4g6.4kcal0.1g1.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g3.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g39kcal2.8g4g1g0g
Valittu annoskoko16g20kcal1.4g2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.7g1g0.3g0g
Arvot/100g100g126kcal9g12.8g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396