Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 4.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g33kcal1.8g1.6g2g0g
Valittu annoskoko15g17kcal0.9g0.8g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.5g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g108kcal5.8g5.2g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092