Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)4.8g15kcal0.7g2.8g0.2g0.6g
Auringonkukansiemen 1.9g12kcal0.4g0.2g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g85kcal2.8g9.4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko16g43kcal1.4g4.7g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.7g2.4g1g0.5g
Arvot/100g100g275kcal9g30.3g12.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418