Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.5g6kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Selleri, annos 50g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g23kcal1.4g2g1g0.4g
Valittu annoskoko16g12kcal0.7g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.5g6.5g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970