Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g3.5g2.7kcal0.6g0g0g0g
Tomaattimurska 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 7g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g29kcal1.8g3.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g14kcal0.9g1.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240