Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g6.5g11kcal1.3g0g0.7g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g3.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g3.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka kermajuusto 17%0.5g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)2g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g33kcal3.6g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g17kcal1.8g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.9g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11.5g2.6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936