Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g7g7.7kcal1.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g5.9g6.4kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g34kcal3.8g0.6g2g0g
Valittu annoskoko16g17kcal1.9g0.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal1g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g110kcal12.2g1.9g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486