Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g3.5g2kcal0g0.4g0g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g2.3g3.6kcal0.3g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g14kcal0.6g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko15g7kcal0.3g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g46kcal1.9g4.5g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313703