Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.4g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Maitojuoma, profeel, valio4.7g0.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g5.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g33kcal2.6g3g1g0.4g
Valittu annoskoko16g16kcal1.3g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g105kcal8.3g9.6g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040