Pikkupizzat -Leilan resepti

Pizzpohja:
1/2 litraa vettä
2 dl vehnäleseitä
2 dl Nalle ruishiutaleita
1 pussi kuivahiivaa (11 g)
4 dl täysjyvävehnäjauhoja
4 dl ruisjauhoja
1 ruokalusikallinen kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl suolaa

Täyte:
300 g kanan filesuikaleet
100 g siitakesieniä
100 g ananasta
2 sipulia
1 valkosipuli
tomaattimurska (370 g)
2 tomaattia
juustoraaste polar 5 %, 150 g
oliivi 20 g
aurajuusto 50 g
mozzarellaviipaleet, 17 % 100 g
viola salaattijuusto 2 % 1 dl
raejuusto 200 g
vuohenjuusto 10 % 60 g

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Leilah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruispuuro, Nalle ruistäysjyvähiutaleita 80 g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly2.1g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Kylmäpuristettu Rypsiöljy a´la immi (Alavuden Öljynpuristamo oy), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanan fileesuikale (naturell, Atria), 100g1.6g1.7kcal0.4g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Polar 5% juusto1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto President 10%0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella 17% viipaloitu (Juustoportti), annos 58g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Aurajuusto0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Viola laktoositon salaattijuusto 2% (Valio), annos 100g0.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Raejuusto, rasvaton, vähälaktoosinen 1.3g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g47kcal3.4g4.6g1.2g1g
Valittu annoskoko16g24kcal1.7g2.3g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.9g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g152kcal11g14.8g3.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95445