Pikkupizzat -Leilan resepti
Pizzpohja:
1/2 litraa vettä
2 dl vehnäleseitä
2 dl Nalle ruishiutaleita
1 pussi kuivahiivaa (11 g)
4 dl täysjyvävehnäjauhoja
4 dl ruisjauhoja
1 ruokalusikallinen kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl suolaa
Täyte:
300 g kanan filesuikaleet
100 g siitakesieniä
100 g ananasta
2 sipulia
1 valkosipuli
tomaattimurska (370 g)
2 tomaattia
juustoraaste polar 5 %, 150 g
oliivi 20 g
aurajuusto 50 g
mozzarellaviipaleet, 17 % 100 g
viola salaattijuusto 2 % 1 dl
raejuusto 200 g
vuohenjuusto 10 % 60 g
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa
Leilah