Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4g3kcal0.1g0.6g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.6g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.9g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g20kcal0.6g2.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko16g10kcal0.3g1.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.9g7.1g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902