Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2.1g1.6kcal0.4g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g5.3g3.4kcal0.1g0.6g0g0g
Palsternakka 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g12kcal1g1.4g0g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0.5g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.4g0g0g
Arvot/100g100g38kcal3.2g4.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075