Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g2.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g20kcal1.6g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko16g10kcal0.8g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g63kcal5.1g3.8g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571