Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.2g11kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio2.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2.1g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g101kcal2.2g9.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko16g51kcal1.1g4.8g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g25kcal0.6g2.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g324kcal7.1g30.8g19.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259