Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.5kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g36kcal2.6g3.6g1.2g0g
Valittu annoskoko16g18kcal1.3g1.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g115kcal8.3g11.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747