Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.6g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g1.3g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaattimurska 6.5g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g31kcal2.6g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g15kcal1.3g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.7g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.3g3.2g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570