Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g2.6g12kcal0.2g1.8g0.4g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.3g8.2kcal0g0g0.9g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g5.2g12kcal0g0.6g1g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g2.6g2.9kcal0g0.4g0.1g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)3.9g20kcal0.2g2.2g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g110kcal0.8g10g7.4g0.8g
Valittu annoskoko16g55kcal0.4g5g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.2g2.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g351kcal2.6g32.1g23.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496