Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%4.6g3kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 3.3g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g61kcal2g5.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko16g30kcal1g2.8g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.5g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g194kcal6.4g17.8g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284