Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell5.5g6kcal1.3g0g0.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.3g0kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 7.3g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g29kcal3.2g3.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko16g15kcal1.6g1.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.8g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal10.2g10.2g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566