Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 4.4g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g3.3g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)6.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.5g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g60kcal3g6.6g2g0.4g
Valittu annoskoko16g30kcal1.5g3.3g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.8g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944