Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan1.2g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkoviini kuiva 2.7g1.9kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g26kcal0.6g4.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal0.3g2.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal1.9g13.4g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275