Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka2.6g3.7kcal0.6g0g0.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss0.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g0.5g0.5kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g27kcal2g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal1g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.4g2.6g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653