Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)4.5g10kcal0.8g0g0.8g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)4.4g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g3.4g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g48kcal2.6g5g1.8g0.8g
Valittu annoskoko16g24kcal1.3g2.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.7g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g153kcal8.2g15.8g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786