Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g13kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko16g7kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal2.5g3.2g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619