Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g5.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g18kcal1g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko16g9kcal0.5g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal3.2g4.4g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250