Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g13kcal0.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g40kcal0.6g1.3g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977