Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1.6g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g12kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal2.5g3.2g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934