Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g4.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Puna-ahven savustettu 8.2g9kcal1.4g0g0.4g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g29kcal3.2g1g1.2g0g
Valittu annoskoko16g15kcal1.6g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.8g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271