Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)8.1g5.8kcal0.1g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Janssonfile (Abba), annos 100g1.3g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.3kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g4.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g29kcal0.6g3.6g1.2g0g
Valittu annoskoko16g15kcal0.3g1.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.2g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g94kcal1.9g11.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411