Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2.4g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g27kcal1.8g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko16g13kcal0.9g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.7g7g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470