Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.5g19kcal0.7g3.7g0.1g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g3.3g11kcal0.6g1.4g0.3g0.6g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g63kcal2.6g10.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko16g32kcal1.3g5.1g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.7g2.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g201kcal8.2g32.3g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893